Masaj de recuperare

din 1993 pentru sănătatea ta

Adriana Cristina Filip - fotografie Aurel Filip - fotografie
Ce spun clienţii?
Vizualizare impresii

Citiţi ce au spus clienţii despre noi în rândurile ce urmează.

Dacă sunteţi sau ne-aţi fost client(ă), puteţi lăsa impresiile dumneavoastră completând acest formular.

iordanescu

sunteti sigur ca a-ti avut numai succes in ceea ce at-ti facut?????/

Dl.Mitica

Totul este OK. Un om cu mult bun simt, simpatic si bun profesionost

Luiza

Dupa nastere aveam nevoie neaparat de masaj pentru a estompa vergeturile si a imi tonifia corpul. Ma simt foarte bine, iar rezultatele nu au intarziat sa apara chiar dupa primele sedinte cu Cristina. Sunt extrem de multumita. Multumesc frumos!

marian artimon

am facut tratament la dl Aurel din vremea cand exista Policlinica Coltea si se formase acolo un colectiv foarte bun,

ma bucur ca v-am regasit domnule Filip si sper sa colaboram urgent, durerile mele de spate o impun.

Si astept totodata discutiile pe orice tema pline de substanta pe care le aveam cu dumneavoastra.

SANATATE

Dr. Anda Badea

E bun.Am lucrat cu el la Policlinica Coltea.Are tehnica foarte buna, si in timpul masajului, poti afla o multime de informatii folositoare, din foarte multe domenii,pentru ca ii palce sa-si intretina clientul/clienta.Sincera sa fiu nu stiu de aunde are atita suflu.Dar e f bun.Apelati cu incredere.Draga Aurel, asa iti selectezi tu clientela??Citi dintre viitorii tai clienti mai stiu sa scada mental 3 din 37plus 4???

fam. Hantea

Avem probleme cu spondiloza cervicala. Am apelat la domnul Aurel si nu ne pare rau. Se simte ca are mana buna, iar cremele sunt eficiente. Ne simtim bine, durerile ne-au lasat. cu toate acesta vom continua masajele pentru ca sunt eficiente. Cine nu crede, sa incerce.

Luminita A.

lucrez in modeling si felul in care arat este esential pentru cariera mea asa ca am apelat printr-o cunostinta la cristina pentru niste sedinte de masaj, pot spune ca am devenit prietene si cele 3 sedinte saptamanale de masaj sunt o minune pentru corpul meu

Cristina Găbăroi

Profesionalism, Corectitudine, Constiinciozitate, Solicitudine, Pricepere, Dinamism, lucreaza pentru rezultate.

marian

te stiu atat de bine

intodeauna am apreciat la sedintele de masaj cu tine si discutiile pline de continut pe diverse teme avute cu tine, regretul meu cel mai mare a fost cand sectia de fizioterapie si masaj din policlinica coltea s-a desfiintat iar cladirea s-a demolat pacat de colctivul de acolo

pop ana maria- contabil

am dat intamplator peste acest site si am zis sa incerc un masaj pentru ca am munca de birou si ajung seara acasa cu dureri de ceafa si spate, sunt la a sasea sedinta si chiar simt o calmare a durerii si o mai mare mobilitate. apelati cu incredere ca merita!

aurel

multumesc frumos mama barza acum ma simt dator sa-ti fac si eu reclama www.gibel.ro

Brit

Osteoporoza ?! dureri de coloana ?!

stare de incordare si dureri de ceafa ?!

FARA RISCURI,FARA EFECTE ADVERSE,GARANTATA AMELIORARE MOMENTANA SAU VINDECARE IN TIMP numai daca apelati la serviciile acestui asistent specialist in MASAJ;am 60 de ani si nu mai stiu de aceste dureri sau neplaceri;NU-I FAC RECLAMA ! DORESC DOAR SA PUTETI BENEFICIA CU ADEVARAT DE ACESTE SERVICII! Pe raspunderea mea apelati si va veti vindeca ! Sanatate pacientilor si succes maseurului !Scris azi 20 ianuarie 2010

preda daniela

am un program extrem de incarcat si de aceea nu am timp sa merg la o sala, printr-o cunostinta l-am cunoscut pe aurel acum 8 ani la policlinica coltea, de atunci fac masaj saptamanal si chiar ma simt bine. acum ca ti-ai facut site sper sa nu neglijezi vechii clienti:)

cosmin

Prima data cand am apelat la Aurel a fost cand aveam dureri de spate si ceafa. Am facut cateva luni masaj uscat, in principal, efectele s-au vazut imediat, durerea de ceafa a disparut complet iar spatele s-a ameliorat sensibil. O fire extrem de optimista, pozitiva si profesionist in ceea ce face.

DIANA D.

sufar de spondiloza cervicala de multi ani si fac tratament regulat, acum 10 l-am cunoscut pe domnul aurel la policlinica coltea si de atunci in fiecare an ma tratez la dansul pentru ca ma simt mult mai bine. sa ramaneti la fel de optimist, vesel si cu dragoste de meserie cum va stiu.

Octavian

Un profesionist in domeniu. Iti ia durerea cu mana. Tine-o tot asa ca e foarte bine !

Mihai Iordache - ziarist

In 2004 l-am cunoscut pe Aurel si am convenit sa facem un schimb de servicii. Calitatea masajului a depasit toate asteptarile drept pentru care si acum ii multumesc pentru ceea ce face pentru sanatatea corpului meu . Regret ca timpul nu-mi permite sa apelez mai des la el. Aurele, sa o tii tot asa!