Masaj de recuperare

din 1993 pentru sănătatea ta

Adriana Cristina Filip - fotografie Aurel Filip - fotografie
Blog
Maseuri in orasul tau

de Filip Aurel în 2010-03-01

De curand am demarat un proiect aproape unic in Romania si anume sa promovez pe siteul personal colegi maseuri din tara . Il consider unic deoarece fac acest lucru absolut gratuit din doua motive: In primul rand multi dintre ei mi-au fost colegi si cunosc bine pregatirea de care au avut parte si in al doilea rand o fac pentru viitorii pacienti. Asa cum ati mai citit pe acest site vedeti anunturi cu oferte de prestari servicii de masaj mai peste tot dar foarte putine din pacate au pregatirea si calificarea de a face un masaj .

Totodata atrag atentia ca toate persoanele pe care le veti gasi pe acest site au terminat un colegiu sau o scoala postliceala cu profil masaj dar NU raspund pentru modul in care colegii mei inteleg sa-si faca treaba. Va rog insistent ca in cazul in care nu sunteti multumiti de serviciile prestate sau persoana contactata de pe acest site nu da dovada de seriozitate sa ma contactati urgent pentru a lua masuri.

Sper ca prin acest demers vin in intampinarea cautarilor dumneavoastra si a colegilor mei.

 


1 comentarii

Ffff taree...

de Romeo în 2010-03-01

Sunt maseur de 2 ani si jumatate, practic meseria cu drag si sincer simt ca o fac din inima. Mi-am terminat studii superioare la A.N.E.F.S kinetoterapeut dar tot meseria de maseur m-a atras mai mult .In schimb pe criza asta numai clientii vechii iti raman fideli si cateodata nici aia ...e greu cand vezi ca nimeni nu se uita la tine decat daca le umplii buzunarele cu sute de euro si atunci te tin cateva luni si iti dau un mare sut in fund in fond si la urma urmei ce rost mai are ma intreb cateodata sa ma mai chinui cu cv-uri cu scrisori de intentie cand toate jooburile de pe net sunt deja luate (obtinute) de fel de fel de pilosi de invatacei care nu stiu sa faca diferenta dintre frictiune si vibratie ...........e strigator la cer....e prima data cand am gasit un site in legatura cu masajul unde poti vorbi la rece despre tot ceea ce tine de meseria mea..va multumesc